Publicado em Deixe um comentário

Orgasme is gewond! In welke gevallen moet naar de dokter gaan

Statistieken over de frequentie van dergelijke gevallen bestaan ​​ook niet, maar in de gynaecologische praktijk is het niet ongewoon. Het is noodzakelijk om te onderscheiden van Dizorgazmia van pijnlijke sensaties in seks (ongelijk), hoewel ze vaak bij één persoon worden gevonden. Pijnlijke orgasmes zijn alleen bij vrouwen, maar pijn in seks – alles. En dit is niet de norm, omdat seks bezig is met plezier.

Waarom is de pijn tijdens het orgasme?

Ontdek dit uit het hoofd. Meestal raakt een specialist in verschillende delen van het lichaam, en de vrouw zegt precies waar het pijn doet tijdens het orgasme. In dit opzicht kan de Dizorgazmia worden vergeleken met de hoofdpijn: in sommige gevallen is het duidelijk wat precies de reden is, in sommige, ze nemen medicijnen tegen pijn in het algemeen.

Frequente oorzaken van orgasme Pains – Problemen met blaas en spierspanning. Als we het hebben over ernstige pijn aan de onderkant van de buik, is het probleem misschien wel in de baarmoeder, die wordt verminderd op het moment van orgasme. Pijn kan bijvoorbeeld een vezelachtig voertuig of endometriose vergezellen en een paar uur of zelfs dagen na het orgasme duren.

Of misschien zit het in mijn hoofd?

Er is een benadering waarin de zoektocht naar de oorzaak van bijna elke pijn, vooral aan de onderkant van de buik, een enquête omvat voor seks of geweld. Zelfs als seks nu wordt geleverd met een favoriete partner, is pijn niet uitgesloten en zowel fysiek als emotioneel. Psychotherapeuten zeggen dat in sommige gevallen het lichaam lijkt te “verraden” de gastvrouw en veroorzaakt een onaangenaam gevoel wanneer de hersenen op aangenaam wachten. Bij raadpleging over pijn in seks, worden ze geadviseerd samen te komen met een partner om samen met de redenen om te gaan, vooral als ze ermee zijn begonnen.

Naast seksuele verwonding kan de oorzaak van Dizorgazmia banale stress zijn.

En hoe alles te repareren?

Hangt af van waar de pijn. In de regel nemen artsen van verschillende specialiteiten, waaronder fysiotherapeut en neuroloog, deelnemen aan de behandeling van Dizorgazmia. Als de

vardenafil kopen

reden in de spieren, kunt u een anestheticum voor seks maken, evenals het maken van oefeningen om ze te ontspannen. Als in het hoofd – behandeling van een psychotherapeut. Het is belangrijk dat de aanpak uitgebreid is, omdat, als het probleem fysiek en emotioneel is, de oplossing van slechts één vraag niet zal besparen uit de aanwezigheid van de tweede.

De enige vraag is dat het kleine aantal artsen voldoende kennis heeft van Dizorgazmia. Als je walgelijk bent en zegt dat dit niet gebeurt, voel je dan vrij voor een andere arts, totdat je bij de bodem komt (in sommige landen, de internationale bekkenpijnvereniging takken werken, maar Rusland is niet opgenomen in hun nummer). En niets om verlegen te zijn, moet seks niet pijnlijk zijn!

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

Este site utiliza o Akismet para reduzir spam. Fica a saber como são processados os dados dos comentários.