Publicado em Deixe um comentário

Het is goed met hem, maar zonder hem zal je niet sterven waarom seks niet nodig is

Deze gedachte is niet nieuw en snel in boeken over fysiologie, seksualiteit en psychologie, maar de passages uit de boeken van ons op de een of andere manier niet erg geaccepteerd om opnieuw te reposten, maar er zijn er geen bloggers – alsjeblieft. Daarom, als een vertegenwoordiger van “allerlei bloggers”, laat me me opnieuw spreken, en je deelt het en vertel je de mensen die het niet weten.

Dus, mijn liefste, seks – hij is als uilen: niet precies wat het lijkt. Namelijk: Seks is niet nodig.

De behoefte aan het lichaam is iets, zonder welke het normale functioneren onmogelijk is. Dit is de afwezigheid waarvan ernstige schade inhoudt en vervolgens de dood. De behoeften van het lichaam zijn voeding, beweging, secretion management, slaap.

Man, verstoken van voedsel, eerst heel erg, dan snel genoeg. Mens die van beweging wordt beroofd, krijgt atrofieerde spieren, dan uitsplitsing, dan geassocieerd met deze ziekte en ook. Gaan. Een man zonder snel te slapen, beweegt snel de coupham, kort, maar gehandhaafde hallucines en bladeren om familieleden op Nebushko door te brengen. Man beroofd van geslachtswandelingen met een zure tafel en schrijft op internet dat alle geiten.

Zie wat het verschil is?

Dit komt omdat seks niet nodig is. Niemand in de wereld stierf nog steeds van wat hij lang geleden geen seks had.

Seks is plezier. Seks is vreugde. Seks is een manier om een ​​stuk pure geluk te krijgen.
Laten we hem zoveel behandelen?

Hoe, bijvoorbeeld, naar chocolade.

Ik adereer chocolade. Hij is geweldig. Ik hou van bijna alle chocoladevariëteiten. Ik ben klaar om het bijna elke dag met tegels te eten. Ik hou van alles in chocolade – de kleur, de geur, de smaak, hoe hij in de mond smelt, hoe hij vloeistof wordt, als hij het verwarmde, en het kan er fruit erin worden, hoe hij het geval is in de koelkast, en je kunt in chips afbrokkelen.

Ik kan gedichten chocolade schrijven en een enkele duizenden kilometer maken om een ​​soort chocolade van chocolade te proberen, bijvoorbeeld in België.

Maar vermeld tegelijkertijd chocoladebehoren – het is onzin.
En om een ​​soort van zekerheid van deze behoefte uit te leggen – gewoon ondenkbaar ketterij.

Al deze: “Nou, ik ben een gezonde man, nou, als mijn vrouw me geen week geeft, kan ik het nog steeds doen?”En” Ik ben een vrouw, ik heb nodig! Nou ja, ja hij is mijn baas en we zijn vrienden met zijn vrouw, maar wie is ideaal

?”. In de slechtste versie: “Nou, je hebt medelijden met iets? En ik heb nodig!”

Je kunt graag van chocolade houden en je leven niet zonder hem zien. Maar als je klaar bent om naar het verraad van een geliefde te gaan, want veroorzaken van iemand pijn, voor walgelijke acties voor de volgende tegel, heb je problemen. En ze worden niet veroorzaakt door chocolade.

In het algemeen hebben we de neiging om de mensen te rechtvaardigen die iets “niet erg goed” hebben gedaan als ze de vitale noodzaak dwongen. Het is bijvoorbeeld erg moeilijk om een ​​man te geven die sterft van honger, dat hij immoreel deed, de tas aardappelen heeft gehouden. Maar de volledige gezonde persoon, een slepende chocolade uit de winkel, terwijl niemand ziet, is een heel ander verhaal.

Probleem met seks (als we niet praten over een enkel programma op het aas van je pitch in het toilet) ligt in het feit dat het onmogelijk is om “in stil te eten”, zonder iemand te kwetsen. Dit is altijd een gewapende aanval waarin er altijd een slachtoffer is. En ja, het slachtoffer kan van lichte schrik en ongemak ontdoen, en kan afscheid nemen van het leven. Afhankelijk van hoeveel crashes met een pistool wil chocolade.

Het is al het vreselijke en gevaarlijke onzin dat seks = nodig heeft, wat betekent dat deze behoefte is voldaan. Het recht op het leven, het recht op voedsel, het recht op seks, het recht op chocolade Brauni drie keer per dag. Nou, onzin hetzelfde.

En deze onzin blijft wrijven in de afwezigheid van kritisch denken aan de sectoren van de samenleving.

Nee, jongens. Seks is magisch, mooi, geweldig. Maar seks is geen behoefte. Seks is plezier. Welke niemand zou moeten.

P. S. Tegelijkertijd lijkt het mij zodra de gedachte dat seks als chocolade is, het zal ontdekken in de hoofden van brede en diepe massa’s van de bevolking, het zal onmiddellijk gemakkelijker zijn voor degenen die bijvoorbeeld alleen de voorkeur geven aan witte chocolade of alleen met noten. Ze zullen ophouden om gevaarlijke Friki te overwegen, voor één ding – verschillende smaken, andere – verschillende basisbehoeften. Laten we stoppen met degenen die over het algemeen zoet zijn. Nou, hou niet van en hou niet van de nar met jou. Dit is geen van vitaal belang om je met geweld te voeden, goed.

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

Este site utiliza o Akismet para reduzir spam. Fica a saber como são processados os dados dos comentários.